Direkte QSL kort via Tyskland

NYT – Du kan nu aflevere QSL-kort til EDR Buro via mig

NEDENSTÅENDE GÆLDER FOR (næsten) ALLE DANSKE RADIOAMATØRER

Har du QSL kort, der skal sendes direkte til andre radioamatører i Danmark eller udlandet, så har du muligheden for samsending til en overkommelig pris.

PRIS pr. 1. januar 2024:
EUR 1,10 = DKK 9,00 (brev max 19 gram)
EUR 1,70 = DKK 13,50 (brev max 49 gram)

PostNords priser for at sende et brev (lukket kuvert) til en adresse uden for Danmark er:
DKK 50,00 (2024 pris) for et brev op til 100 gram (ca. USD 6,00 – 7,00 afhængig af vekselkursen)

Til sammenligning kan et brev fra Tyskland sendes til samtlige adresser i udlandet for EUR 1,10. Eneste forskel til PostNords priser er, at kuvert med indhold ikke må veje mere end 20 gram inkl. frimærke/label. Vejer brevet mere, så er grænsen 50 gram for EUR 1,70. Priserne er gældende indtil videre, og de blev senest justeret pr. 1. juli 2019. Næste prisjustering forventes at være 1. januar 2025.

For at være med, ER DET NU ET KRAV, at du er på tilmeldingslisten, som er omtalt inkl. vejledning nederst på denne side. Der er nu OGSÅ er KRAV, at du oplyser dit call, hvis det ikke fremgår af din e- mail adresse. Jeg forbeholder mig ret til at afvise din tilmelding.

Enkelte danske radioamatører har gennem tiden kritiseret min person og mit frivillige arbejde. De behøver ikke at tilmelde sig listen. Deres QSL kort vil på ingen måde blive sendt via mig.

Betingelserne for at få sendt kuverter er følgende:

  • Du SKAL være tilmeldt mailinglisten, vejledning på QSL via Tyskland (PDF fil).
  • Du sørger selv for pakning af kuvert med modtagers navn, egen kuvert, evt. betaling osv. osv. Du skal også sikre, at din kuvert ikke vejer mere end 19 gram / 49 gram. Det eneste, du ikke skal, er at sætte porto og A-prioritaire mærke på.
  • Du sørger selv for aflevering af kuverter til mig – evt. på diverse radiotræf i Danmark.
  • Du kan evt. aflevere dine kuverter til OZ1ACB efter aftale med Allis
  • Du betaler for porto ved aflevering selv om kuverterne måske kommer senere af sted
  • OBS Sætter du selv frimærker/porto på, så skal du også huske et prioritaire mærke ved siden af frimærket. Disse kan fås i en dansk postbutik
  • VIGTIGT Din adresse skal skrives på BAGSIDEN af kuverten, og der skal være X over din adresse, så man ikke er i tvivl om, at du er afsender.
  • OBS! Jeg skal bruge øverste HØJRE hjørne til porto. Du skal derfor holde et område fri på 36 mm (lodret) og 70 mm (vandret) fra øverste højre hjørne af kuverten

Hvis du selv vil frankere og købe porto, så kan det ske her.

QSL kortene forventes at sende ca. hver anden/tredie måned, når jeg eller andre tager til Tyskland i anden anledning. Næste aflevering kan normalt ses på http://www.qrz.com/db/oz0j Kuverterne kan komme hurtigere afsted, hvis andre tilbyder at være tysk “postbud”.

Der udsendes e-mail ca. 8 – 14 dage før næste indsamling.

Der er ingen garanti for, at dit brev når frem, og tjenesten er for din egen regning og risiko. Der er heller ingen garanti for, at du får svar retur fra modparten.
Husk tilmelding til listen sker via vejledningen QSL via Tyskland (PDF fil).

Har du i øvrigt spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på oz0j@oz0j.dk