Direkte QSL kort via Tyskland

NEDENSTÅENDE GÆLDER FOR DE DANSKE RADIOAMATØRER, DER HAR LYST TIL AT VÆRE MED

NY PRIS pr. 1. juli 2019: EUR 1,10 = DKK 8,50 (brev max 19 gram)

Har du QSL kort, der skal sendes direkte til andre radioamatører i Danmark eller udlandet, så har du muligheden for samsending til en overkommelig pris.

PostNords priser kender desværre kun en vej, og det er opad. Til gengæld går servicen hos  PostNord desværre nok også kun vej, nemlig til den dårligere side.

PostNords priser for at sende et brev (lukket kuvert) til en adresse uden for Danmark er:
2019: DKK 30,00 for et brev op til 100 gram (ca. USD 5,00 afhængig af vekselkursen)

Til sammenligning kan et brev fra Tyskland sendes til samme adresser i udlandet for EUR 1,10 (ca. DKK 8,50). Eneste forskel til PostNords priser er, at kuvert med indhold ikke må veje mere end 20 gram inkl. frimærke/label. Priserne er gældende indtil videre, og de blev senest justeret pr. 1. juli 2019.

Hvis du vil være med, så vil jeg anbefale, at du tilmelder dig tilmeldingslisten, som er omtalt inkl. vejledning nederst på denne side.

Betingelserne for at være med er følgende:

  • Du sørger selv for pakning af kuvert med modtagers navn, egen kuvert, evt. betaling osv. osv. Du skal også sikre, at din kuvert ikke vejer mere end 19 gram. Det eneste, du ikke skal, er at sætte porto og A-prioritaire mærke på.
  • Du sørger selv for aflevering af kuverter til mig – evt. på diverse radiotræf i Danmark.
  • Du afregner ved aflevering selv om kuverterne måske kommer senere af sted
  • OBS Sætter du selv frimærker på, så skal du også huske et prioritaire mærke ved siden af frimærket.
  • VIGTIGT Din adresse skal skrives på BAGSIDEN af kuverten, og der skal være X over din adresse, så man ikke er i tvivl om, at du er afsender.
  • OBS! Jeg skal bruge øverste HØJRE hjørne til porto. Du skal derfor holde et område fri på 36 mm (lodret) og 70 mm (vandret) fra øverste højre hjørne af kuverten

QSL kortene forventes at sende ca. hver anden måned, når jeg eller andre tager til Tyskland i anden anledning. Næste aflevering kan normalt ses på http://www.qrz.com/db/oz0j

Der er ingen garanti for, at dit brev når frem, og tjenesten er for din egen regning og risiko.
Tilmelding til listen sker via vejledningen QSL via Tyskland (PDF fil).

Har du i øvrigt spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på oz0j@oz0j.dk