Danske Manualer – kun til PERSONLIGT brug

 

De manualer, som jeg har udarbejdet er:

WSJT-X (version 1.2, 56 sider)
HamAlert (version 1.0, 19 sider)
Logbook of The World (LoTW) (version 1.5.2, 59 sider)
Clublog (version 1.3, 53 sider)
DX4WIN minimanual til version 8 (opdateres ikke længere)
JTDX (version 1.2, 55 sider)
eQSL (version 1.0, 32 sider)
N1MM/Win-Test (udgivet af OZ1IKY) *

* N1MM/Win-Test dansk manual er en kombineret manual til de to nok mest benyttede contest log programmer i verden. Manualen er udarbejdet af OZ1IKY, Kenneth, og jeg har rettighederne til at distribuere manualen.

Manualerne SKAL bestilles på via FORMULAREN nederst her på siden af den person, der ønsker dem. Manualerne er forsynet med copyright rettigheder og er KUN TIL PERSONLIGT BRUG. Manualerne er endvidere beskyttet mod kopiering eller deling med andre.

Efterhånden som jeg finder tid til opdateringer, så får du automatisk denne på den e-mail adresse, som du oprindeligt har bestilt første udgave. Har du i sin tid hentet en manual, FØR det blev en “bestillingsvare”, så udfyld formularen nederst, så du kan få nyeste opdatering.

Jeg forbeholder mig ret til fremover at bestemme HVEM, der får mine manualer. Det gælder nuværende og kommende versioner. Enkelte danske radioamatører har gennem tiden kritiseret min person og mit frivillige arbejde. De behøver ikke at bestille min manual, for den bliver ikke sendt.

73 Jørgen OZ0J

Fornavn i venstre felt og efternavn i højre felt
Vælg den/de manual(er), du ønsker. Manualerne er på dansk og kun til personligt brug. N1MM/Win-Test er skrevet af OZ1IKY og jeg har rettighederne til at distribuere manualen.

KONTROLLER AT DU HAR TASTET RIGTIG E-MAIL ADRESSE!!

Og har du skiftet e-mail adresse siden sidste bestilling,
så skriv det i kommentarfeltet.

Du får et link til download på e-mail. Husk at tage backup af manualen, så du ikke spilder min tid med at skulle sende den igen.